Monteur - Middelburg

Ben jij die enthousiaste monteur met kennis van constructiewerk die wij zoeken?

Herder en Votex zijn beide toonaangevende merken van Alamo Group The Netherlands. In de productielocatie in Middelburg worden deze unieke machines, die zijn uitgegroeid tot een fenomeen in de markt, ontwikkeld en gebouwd. Wereldwijd zijn Herder en Votex een vooraanstaand A-merk in toepassing van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Tot de Alamo Group The Netherlands behoren daarnaast ook de merken Conver en Roberine. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar een

Monteur

De functie:
Jij monteert eenvoudig machineonderdelen volgens instructies, gebruikmakend van tekeningen, schetsfoto’s of productiedocumenten. Daarnaast bedien je machines en zorg je voor het goed functioneren van deze productiemachines. Het kunnen lezen en interpreteren van mono- en / of samenstellingstekeningen in Amerikaanse projectie is een pré. Tot slot verricht je diverse werkzaamheden die aan de productie gerelateerd zijn.

Het profiel:
Je bent in het bezit van een technische VMBO opleiding en je hebt een ruime kennis van hydrauliek/pneumatiek. Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar ervaring in een productieomgeving en je bent bereid tot het volgen van cursussen.

Wij bieden:
Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@alamo-groupnl.com Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Fish Protector

Visvriendelijk maaien met de Herder Fish Protector

 

Dutch Power Company wordt Alamo Group The Netherlands

Dutch Power Company wordt Alamo Group The Netherlands

Het Nederlandse concern Dutch Power Company voert een naamsverandering door.