Garantie Coördinator - Giessen

Ben jij een organisatorisch talent, communicatief sterk en heb jij een passie voor techniek?

Alamo Group The Netherlands Giessen ontwikkelt en bouwt grensverleggende machines voor de merken Conver en Roberine. Wij maken diverse varende, amfibische en rijdende machines. Machines waarmee nu en in de toekomst maximaal mee gepresteerd kan worden. Conver en Roberine zijn merken van de toonaangevende Alamo Group The Netherlands. Tot deze groep behoren merken als Herder en Votex . Alamo Group The Netherlands maakt deel uit van Alamo Group Inc. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar een:

Garantie Coördinator


Wat ga je doen:

Jij beantwoordt technische commerciële vragen van dealers en/of klanten. Daarbij maak je vertaling van de technische specificaties naar de klanttoepassing. Je bent verantwoordelijk voor garantieaanvragen en de afhandeling hiervan. Daarnaast zorg je voor de aftersales van onze machines en leg je de verzamelde data op de juiste manier vast in de systemen. Tot slot adviseer je de organisatie in structurele oplossingen om veelvoorkomende klachten te voorkomen.

Het profiel:

Je bent in het bezit van een afgerond HBO-opleiding in een technisch commerciële richting of HBO werken denkniveau verkregen door werkervaring. Je hebt affiniteit met de automotive, voertuigtechniek of landbouwtechniek. Verder heb je minimaal 2 a 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en kun je goed werken onder tijdsdruk. Je bent klant- en oplossingsgericht ingesteld en stelt de juiste vragen om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@alamo-groupnl.com. 

Solliciteer nu!

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Elektromonteur - Giessen

Ben jij een topper in Elektrotechniek? Solliciteer dan direct!

Herder Ecochopper

Alamo Group The Netherlands voegt onder het merk Herder een nieuwe machine toe aan haar assortiment om zo bij te dragen aan een duurzamer bermbeheer