Stagiaire Marketing - Middelburg

Kom jij ons laten zien dat jij een Social Media professional bent?

Herder en Votex zijn beide toonaangevende merken van Alamo Group The Netherlands. In de productielocatie in Middelburg worden deze unieke machines, die zijn uitgegroeid tot een fenomeen in de markt, ontwikkeld en gebouwd. Wereldwijd zijn Herder en Votex een vooraanstaand A-merk in toepassing van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Tot de Alamo Group The Netherlands behoren daarnaast ook de merken Conver en Roberine, gevestigd in Giessen. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar een

Marketing Stagiaire

Wat ga je doen:

Ervaring opdoen in het vak, dat is ons gezamenlijke doel.  Vandaag sta jij op locatie te filmen en daarna bewerk je met plezier de video naar online content. Volgende week werk je de social media jaarplanning uit samen met de Marketing Manager.

Als stagiaire marketing werk je voor alle merken die binnen de Alamo Group The Netherlands vallen. Jij zorgt dat de foto’s op de juiste manier bewerkt worden. Je creert content voor door een USP uit te lichten in een social media post. 

Daarnaast help je mee om de SEO van de website te optimaliseren door een keyword analyse en het optimaliseren van teksten. Zo schrijf je een blog over actualiteit in de markt en creëer je productvideo’s van de machines om de vindbaarheid van de producten nog meer te verbeteren.

Wie ben jij? 

Je volgt een Commerciële of Marketing & Communicatie gerelateerde opleiding. Je bent leergierig en toont initiatief. Jij kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Verder ben je nauwkeurig en hou je overzicht over je uitstaande werkzaamheden. Je bent handig met de Adobe programma’s Indesign, Photoshop en Premiere Pro. Jij kan nieuwe content creëren door bestaande beelden creatief te bewerken. Taal is jouw ding en naast Nederlands beheers je ook de Engelse taal.  

Wij bieden:

Wij bieden je een interessante stage waarbij jij jezelf kan ontwikkelen. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer. Je  zult begeleid worden door onze Marketing Manager.

Interesse?

Wil jij een unieke stage waarbij je direct met de producten (machines) in contact komt? Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@alamo-groupnl.com Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angelique Houmes

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Herder One

De nummer één oplossing voor al uw onderhoud aan bermen en sloten. 

Dutch Power Company wordt Alamo Group The Netherlands

Dutch Power Company wordt Alamo Group The Netherlands

Het Nederlandse concern Dutch Power Company voert een naamsverandering door.