Sales Manager Roberine - Giessen

Ben jij die gedreven en enthousiaste salesmanager met ervaring in B2B-verkoop?

Alamo Group The Netherlands is gevestigd in Middelburg en Giessen. Zij ontwikkelt en bouwt grensverleggende machines voor de merken Herder, Votex, Conver en Roberine. Wij maken diverse varende, amfibische en rijdende machines. Machines waarmee nu en in de toekomst maximaal gepresteerd kan worden. Alamo Group The Netherlands maakt deel uit van Alamo Group Inc. Wij zijn per direct op zoek naar een:

Sales Manager Roberine

Wij zijn op zoek naar een energieke en gedreven salesmanager die enthousiast wordt van het promoten van dit topmerk voor het beheer van sportvelden, openbare parken en natuurgebieden. De ideale kandidaat is een salesexpert die bereid is een stap verder te gaan in zijn of haar inspanningen. Beschik jij over de kwaliteiten van een proactieve collega die ons en onze dealers verrast met vernieuwende inzichten en kansen in de markt?

De functie:
Als salesmanager bij Roberine is het jouw uitdaging om de bestaande marktpositie van het bedrijf zowel nationaal als internationaal te verbeteren. Dit doe je door het bedenken en uitvoeren van een ambitieuze verkoop- en distributiestrategie. Jij verstevigd de goede relaties met dealers en importeurs en brengt deze naar een nieuw niveau. Jouw ervaring in de B2B-verkoop, gekoppeld aan jouw passie voor het geven van machinedemonstraties en het organiseren van beurzen en evenementen, zullen daarbij van onschatbare waarde blijken. Samen met de afdeling Marketing zorg je ervoor dat het merk Roberine op passende wijze wordt gepromoot. Met jouw marktinzicht ben jij in staat de engineeringafdeling te voorzien van ideeën voor productontwikkeling die onze marktpositie kunnen versterken.

Het profiel:
Jij bent enthousiast, positief en oplossingsgericht, zowel voor je klanten als voor je collega’s. Klanten tevreden te houden is jouw leidraad. Het werken en behalen van targets is voor jou een uitdaging. Je hebt een passie voor onze branche en kent de spelers in de markt. Je hebt HBO werk- en denkniveau en bent bereid om ongeveer 30% van je tijd in het buitenland te zijn. Uiteraard beheers je de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Wij bieden:
Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@alamo-groupnl.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sabine Schultes.

Solliciteer!

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Stagiaire Marketing - Middelburg

Kom jij ons laten zien dat jij een Social Media professional bent?

Service Support Medewerker - Giessen

Ben jij een organisatorisch talent, communicatief sterk en heb jij een passie voor techniek?