HSEQ Manager - Middelburg

Ben jij de HSEQ Manager die ons beleid voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu naar nieuwe hoogten brengt en voldoet aan alle wettelijke en industriële normen?

Alamo Group The Netherlands is gespecialiseerd in weg-, berm-, vegetatie- en watermanagement. Wij ontwikkelen en produceren professionele machines die op een efficiënte en duurzame wijze in water-, weg-, en parkonderhoud voorzien in onze twee productielocaties in Nederland; Giessen en Middelburg. Onder Alamo Group The Netherlands behoren de toonaangevende merken Conver, Herder, Roberine en Votex.

HSEQ Manager

Wij zijn op zoek naar een HSEQ Manager die verantwoordelijkheid gaat nemen voor het ontwikkelen en implementeren van beleidsmaatregelen op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu die voldoen aan de wettelijke vereisten en normen van de industrie.

Wie zoeken wij:

Als HSEQ Manager bij Alamo NL ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en handhaven van gezondheids- en veiligheidsbeleid binnen onze organisatie. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van een veilige werkomgeving en het bevorderen van een cultuur van welzijn onder al onze medewerkers.

Wat ga je doen: 

  • Je ontwikkelt, implementeert en onderhoudt effectieve HSEQ-strategieën en -programma’s om de hoogste standaarden te garanderen.
  • Je zorgt ervoor dat alle bedrijfsactiviteiten voldoen aan de wettelijke vereisten en interne HSEQ-standaarden, en je voert regelmatige audits en inspecties uit.
  • Je leidt en traint personeel op het gebied van HSEQ en creëert een cultuur van continue verbetering en veiligheid binnen het bedrijf.
  • Je adviseert het management en onderhoud communicatie met de diverse stakeholders.

Vaardigheden: 

  • HBO diploma veiligheidskunde of vergelijkbaar;
  • Uitgebreide kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent een natuurlijke leider met uitstekende communicatieve vaardigheden, en je bent in staat om anderen te motiveren en te overtuigen;
  • Proactieve houding en probleemoplossend vermogen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op professioneel niveau;

Wat bieden wij jou: 

Een zelfstandige functie bij een innovatief, technisch internationaal bedrijf waar je een bijdrage gaat leveren aan duurzaam berm, weg, water en vegetatiebeheer. We hanteren de CAO voor het metaalbewerkingsbedrijf, waardoor je kunt rekenen op eerlijke en marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf binnen het geschetste profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en brief naar werkenbij@alamo-groupnl.com. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Janet van den Dries op +31 (0)118-679500

Solliciteer direct

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Elektromonteur - Giessen

Ben jij toe aan nieuwe uitdaging? Wij zoeken jou!

Fish Protector

Visvriendelijk maaien met de Herder Fish Protector