Voorwaarden

Metaalunievoorwaarden

Algemene voorwaarden uitgegeven door Koninklijke Metaalunie (ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal) aangeduid als METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019. Uitgave van Koninklijke Metaalunie, Postbus 2600, 3430 GA Nieuwegein. © Koninklijke Metaalunie

Inkoopvoorwaarden

Algemene inkoop- en (onder)aannemingsvoorwaarden van Alamo Group The Netherlands B.V. Middelburg te Middelburg gedeponeerd ter bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken onder het nummer 22023448. © Alamo Group The Netherlands Middelburg B.V.

Cookie Policy & Privacyverklaring

Wij vinden de geheimhouding en bescherming van uw persoonsgegevens belangrijk. In deze Privacyverklaring leggen wij uit wat wij met uw persoonsgegevens doen, met wie we ze delen en wat uw rechten zijn.

Privacyverklaring voor sollicitanten

In deze Privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Alamo Group the Netherlands (afgekort 'AGTN') persoonsgegevens van sollicitanten verzamelt, verwerkt en hoe we je privacy- en informatierechten beschermen.

 

De specialist in machines

Conver

Herder

Roberine

Votex

For sustainable growth

Waarom Alamo Group The Netherlands?

Alamo Group The Netherlands is gespecialiseerd in weg-, berm-, vegetatie- en watermanagement. Onder Alamo Group The Netherlands (Alamo Group NL) behoren de toonaangevende merken Conver, Herder, Roberine en Votex. Alamo Group NL heeft twee productielocaties in Nederland; in Giessen en in Middelburg.

 Meer over de merken

De merken Conver, Herder, Roberine en Votex zijn toonaangevende Nederlandse bedrijven die actief zijn in de groene sector. Bedrijven met een lange historie, die door de markt gezien worden als vernieuwend, betrouwbaar en kwalitatief. Of het nu gaat om de onderhoud van sportparken, het verwijderen van waterplanten en vuil uit watergangen of het onderhouden van bermen en sloten: Alamo Group The Netherlands biedt u professionele machines die op een efficiënte  en duurzame wijze in water-, weg-, en parkonderhoud voorzien.  


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Duurzaam

Benieuwd naar de mogelijkheden?