Een groene toekomst voor ons allemaal

Onze merken

Alamo Group The Netherlands zorgt ervoor dat organisaties zich duurzaam kunnen ontwikkelen. Dat geldt niet alleen voor organisaties die deel uitmaken van Alamo Group NL, maar ook voor alle organisaties die met de groep samenwerken; fabrikanten, distributeurs, toeleveranciers en klanten.

Duurzame ontwikkeling betekent ook dat Alamo Group The Netherlands op een verantwoorde wijze produceert. Alamo Group NL bestaat uit bedrijven met een lange historie, die door de markt gezien worden als vernieuwend, betrouwbaar en kwalitatief. Tot Alamo Group The Netherlands behoren de merken Conver, Herder, Votex en Roberine.

Conver

Herder

Roberine

Votex

For sustainable growth

Waarom Alamo Group The Netherlands?

Alamo Group The Netherlands is gespecialiseerd in weg-, berm-, vegetatie- en watermanagement. Onder Alamo Group The Netherlands (Alamo Group NL) behoren de toonaangevende merken Conver, Herder, Roberine en Votex. Alamo Group NL heeft twee productielocaties in Nederland; in Giessen en in Middelburg.

 Meer over de merken

De merken Conver, Herder, Roberine en Votex zijn toonaangevende Nederlandse bedrijven die actief zijn in de groene sector. Bedrijven met een lange historie, die door de markt gezien worden als vernieuwend, betrouwbaar en kwalitatief. Of het nu gaat om de onderhoud van sportparken, het verwijderen van waterplanten en vuil uit watergangen of het onderhouden van bermen en sloten: Alamo Group The Netherlands biedt u professionele machines die op een efficiënte  en duurzame wijze in water-, weg-, en parkonderhoud voorzien.  


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Duurzaam

Benieuwd naar de mogelijkheden?