The power to perform

Votex

The power to perform

Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren. Uiteraard zijn de machines van Votex zo ontwikkeld dat werkzaamheden veilig kunnen gebeuren. Of u nu actief bent in het beheer van bermen, sloten, tuinen en parken of actief bent in de land- of tuinbouw.

Daarnaast bent u verzekerd van het beste eindresultaat. Votex heeft voor u een uitgebreide productrange van klepelmaaiers, maaiers, blowers en zuigwagens. De machines van Votex worden in meer dan 25 landen ingezet. Krachtige machines die dankzij innovatieve technieken onder de meest extreme omstandigheden maximaal presteren.

The power to perform betekent ook dat bij de ontwikkeling de technische eisen zijn aangescherpt. Betrouwbaarheid, een lange levensduur en lage onderhoudskosten zijn kenmerkend voor alle machines van Votex. Als u voorbereid wilt zijn op de toekomst zijn Votex machines de beste keuze. Machines die op een duurzame wijze geproduceerd worden door gedreven professionals voor gedreven professionals. Dat is de kracht van Votex.

Bezoekadres

Herculesweg 6
4338 PL, Middelburg
Nederland

Telefoon: 0118 679500
E-mail: info@votex.com
Website: www.votex.com