Maaien op het hoogste niveau

Roberine

Maaien op het hoogste niveau

Roberine is een Nederlandse fabrikant van maaimachines. Sinds 1951 staat dit merk bekend om hoge kwaliteit en een perfect maaibeeld. En dat geldt vandaag de dag misschien nog wel meer dan in het verleden.

Roberine biedt niet alleen een perfect maaibeeld, maar ook een aantrekkelijk kostenplaatje. Roberine is daarmee hét merk voor alle professionals in de groene sector, die gespecialiseerd zijn in het beheer van sportvelden, parken en openbaar groen.

De driedelige zelfrijdende maaiers zijn het resultaat van jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van machines voor de groene sector. Bovendien is er gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technologie. Niet alleen op het gebied van motor- en aandrijftechniek, maar ook op het gebied van maaitechniek. De 5-serie is gebaseerd op de technologie van de 302-serie en hierdoor heeft elke professional de zekerheid van een concept dat zich in de praktijk bewezen heeft. De toepassing van de beste materialen in combinatie met de ingenieuze technologie maakt de kans op storingen minimaal. De machine is daardoor dag in, dag uit inzetbaar.

Bezoekadres

Industrieweg 18
4283GZ, Giessen
Nederland

Telefoon: 0183-447272 
E-mail: info@roberine.com
Website: www.roberine.com