Bereik meer met Herder

Herder

U bereikt het meest met Herder

Herder is wereldwijd het meest verkochte merk in de markt van sloot, beplantings- en bermonderhoud. Herder staat voor de hoogste kwaliteit, het beste resultaat, een lange levensduur en ergonomisch verantwoord werken.

Ondernemen is vooruitzien en risico’s nemen. Maar vandaag de dag is ondernemen ook kijken naar het verleden en risico’s uitsluiten. Kiezen voor Herder is een zekere keuze. U kiest dan niet alleen voor een machine waar u dag en nacht op kunt vertrouwen, u kiest ook voor een machine die onder zware omstandigheden flexibel inzetbaar is. Een Herder machine zet u met net zoveel gemak in aan de waterkant als langs de snelweg. Op alle moeilijk begaanbare plaatsen komt de machine tot haar recht. Herder zorgt ervoor dat u kunt werken onder de meest extreme omstandigheden en dat u kunt beschikken over een grote keuze aan opties voor de meest uiteenlopende werkzaamheden.

Met Herder bereikt u daarom het meest, zowel als ondernemer als gebruiker. Herder-Fermex is een bekend merk van stobbenfrezen. De machines zijn uitermate geschikt voor het grovere werk. Ze kenmerken zich door hun robuustheid en lage aantal slijtdelen. De machines garanderen een hoge productiviteit. Vergroot uw mogelijkheden met Herder-Fermex.

Bezoekadres

Herculesweg 6
4338 PL Middelburg
Nederland

Telefoon: 0118 679500
E-mail: info@herder.nl
Website: www.herder.nl