Dutch Power Company wordt Alamo Group The Netherlands

Dutch Power Company wordt Alamo Group The Netherlands

Het Nederlandse concern Dutch Power Company voert een naamsverandering door. 

Per 1-1-2022 zal zij verder gaan als Alamo Group The Netherlands (Alamo NL). Onder Alamo Group The Netherlands behoren de toonaangevende merken Conver, Herder, Roberine en Votex. Alamo NL heeft twee productielocaties in Nederland; in Giessen en in Middelburg.

Michel de Vries (Managing Director): ‘’Onze merken zijn stuk voor stuk sterke merken. Met Alamo NL kiezen we voor een prominente merknaam om in Europa verder te bouwen als de autoriteit op het gebied van Weg, Berm en Wateronderhoud’’.

Alamo Group The Netherlands hoort sinds 2019 bij de Alamo Group Inc. Dit aan de NYSE beursgenoteerde bedrijf is marktleider en vooruitstrevend op het gebied van ontwikkeling, fabricage, distributie en service van hoogwaardige machines voor vegetatieonderhoud, infrastructuuronderhoud, landbouw en andere toepassingen. Inmiddels vallen zo’n 80 A-merken onder de Alamo Group Inc.

Onderlinge kennis en distributiekanalen

Alamo Group is wereldwijd een bekende naam en heeft een uitstekend distributienetwerk. Met de naamswijziging naar Alamo Group The Netherlands wordt de verbondenheid met het internationale concern Alamo Inc nog meer waarneembaar en kunnen de zusterbedrijven in de groep profiteren van deze naamsbekendheid in de West-Europese markt.  

Door gebruik te maken van de onderlinge kennis en distributiekanalen van de zusterbedrijven, verstevigt en vergroot Alamo Group haar positie in de markt. Dit sluit perfect aan bij onze doelstelling om onze merken Conver, Herder, Roberine en Votex internationaal te laten groeien. Deze merken hebben allen een lange historie en worden in de markt gezien worden als duurzaam, vernieuwend, betrouwbaar en kwalitatief. Dit sluit perfect aan bij de visie van de Alamo Group Inc.

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Herder One

De nummer één oplossing voor al uw onderhoud aan bermen en sloten. 

Leerling CNC-Frezen - Middelburg

Wil jij het vak bij ons komen leren?