Constructiebankwerker / Lasser - Middelburg

Ben jij de nieuwe Constructiebankwerker/ Lasser?

Herder en Votex zijn beide toonaangevende merken van Alamo Group The Netherlands. In de productielocatie in Middelburg worden deze unieke machines, die zijn uitgegroeid tot een fenomeen in de markt, ontwikkeld en gebouwd. Wereldwijd zijn Herder en Votex een vooraanstaand A-merk in toepassing van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Tot de Alamo Group The Netherlands behoren daarnaast ook de merken Conver en Roberine. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar een:

Constructiebankwerker / Lasser

 

De functie:

Je bent in staat zelfstandig of volgens tekening samen te stellen en lassen van werkstukken in alle standen. Het profiel: Je bent in het bezit van een Mbo-opleiding niveau 2-3. Verder heb je de cursussen MIG/MAG lassen en elektrisch lassen niveau 1 en 2 gevolgd en behaald. Ook heb je enige jaren ervaring als lasser binnen een productieomgeving. Bij voorkeur ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@alamo-groupnl.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.

Solliciteer nu!

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Constructiewerker / Lasser - Giessen

Ben jij een nauwkeurige constructiewerker - lasser die ons team komt versterken?

Medewerker Zagerij

Ben jij die nauwkeurige en leergierige medewerker zagerij die wij zoeken?