Monteur Afbouw - Giessen

Ben jij die ervaren monteur in de afbouw die wij zoeken?

Alamo Group The Netherlands Giessen ontwikkelt en bouwt grensverleggende machines voor de merken Conver en Roberine. Wij maken diverse varende, amfibische en rijdende machines. Machines waarmee nu en in de toekomst maximaal mee gepresteerd kan worden. Conver en Roberine zijn merken van de toonaangevende Alamo Group The Netherlands. Tot deze groep behoren merken als Herder en Votex . Alamo Group The Netherlands maakt deel uit van Alamo Group Inc.

In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren. Wij op zoek naar een ervaren monteur in de afbouw. In deze functie ben jij een belangrijke spil binnen de organisatie en het productieproces van onze toonaangevende machines. Je neemt enkel genoegen met de hoogste kwaliteit en het beste resultaat.

De functie:

  • Verantwoordelijk voor de afbouw van machines
  • Uitvoeren van servicewerkzaamheden
  • Testen en afstellen van nieuwe machines
  • Bouwen van prototypes

Het profiel:

  • MTS niveau 3-4 WTB
  • Kennis van hydrauliek is een pré

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf binnen het geschetste profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en brief naar werkenbij@alamo-groupnl.com.

 Solliciteer nu!

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Herder One

De nummer één oplossing voor al uw onderhoud aan bermen en sloten. 

Leerling CNC-Frezen - Middelburg

Wil jij het vak bij ons komen leren?