Monteur Afbouw - Giessen

Ben jij die ervaren monteur in de afbouw die wij zoeken?

Alamo Group The Netherlands Giessen ontwikkelt en bouwt grensverleggende machines voor de merken Conver en Roberine. Wij maken diverse varende, amfibische en rijdende machines. Machines waarmee nu en in de toekomst maximaal mee gepresteerd kan worden. Conver en Roberine zijn merken van de toonaangevende Alamo Group The Netherlands. Tot deze groep behoren merken als Herder en Votex . Alamo Group The Netherlands maakt deel uit van Alamo Group Inc.

De functie:

Wij op zoek naar een ervaren monteur in de afbouw. In deze functie ben jij een belangrijke spil binnen de organisatie en het productieproces van onze toonaangevende machines. Je neemt enkel genoegen met de hoogste kwaliteit en het beste resultaat.

  • Jij bent verantwoordelijk voor de afbouw van machines en voert diverse servicewerkzaamheden uit.
  • Het testen en afstellen van nieuwe machines voordat deze in gebruik genomen worden.
  • Je helpt mee met het bouwen van prototypes.

Het profiel:

  • Minimaal MTS niveau 3-4 WTB.
  • Een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare branche. 
  • Kennis van hydrauliek is een pré.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf binnen het geschetste profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en brief naar werkenbij@alamo-groupnl.com.

 Solliciteer nu!

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Elektromonteur - Giessen

Ben jij een topper in Elektrotechniek? Solliciteer dan direct!

Allround Magazijnmedewerker - Giessen

Weet jij van aanpakken en werk je nauwkeurig? Lees dan verder....