Magazijn Medewerker - Middelburg

Kom jij ons ondersteunen in het magazijn?

Herder en Votex zijn beide toonaangevende merken van Alamo Group The Netherlands. In de productielocatie in Middelburg worden deze unieke machines, die zijn uitgegroeid tot een fenomeen in de markt, ontwikkeld en gebouwd. Wereldwijd zijn Herder en Votex een vooraanstaand A-merk in toepassing van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Tot de Alamo Group The Netherlands behoren daarnaast ook de merken Conver en Roberine. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar een

Magazijn Medewerker

De functie:

Voor ons magazijn zijn wij op zoek naar een enthousiaste en precieze medewerker. Doordat je secuur en in vlot tempo kunt werken, zorg je voor een snelle verwerking van alle voorkomende magazijnwerkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn o.a. interne en externe goederenontvangst, opslag en reservering van goederen voor de productie en het rapen goederen en verzend gereed maken van onderdelen/machines voor klanten.

Het profiel:

Wij zijn op zoek naar een doorpakker die nauwkeurig kan werken. Je hebt MBO niveau 3 denkvermogen en ervaring binnen een vergelijkbare functie. Er wordt een flexibele instelling verwacht. Ervaring met heftruck rijden is een pré.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@alamo-groupnl.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Leerling CNC-Frezen - Middelburg

Wil jij het vak bij ons komen leren?

Herder Ecochopper

Alamo Group The Netherlands voegt onder het merk Herder een nieuwe machine toe aan haar assortiment om zo bij te dragen aan een duurzamer bermbeheer