Elektromonteur - Giessen

Ben jij een topper in Elektrotechniek? Solliciteer dan direct!

Alamo Group The Netherlands Giessen ontwikkelt en bouwt grensverleggende machines voor de merken Conver en Roberine. Wij maken diverse varende, amfibische en rijdende machines. Machines waarmee nu en in de toekomst maximaal mee gepresteerd kan worden. Conver en Roberine zijn merken van de toonaangevende Alamo Group The Netherlands. Tot deze groep behoren merken als Herder en Votex . Alamo Group The Netherlands maakt deel uit van Alamo Group Inc. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren.

De functie:

In de functie van Elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aansluiten en onderhouden van elektrotechnische producten en systemen van een machine/installatie.

  • Aan de hand van tekeningen en schema’s het plaatsen van een diversiteit aan elektrotechnische producten en systemen in een machine of installatie;
  • Bepalen van de routing van de bedrading en bekabeling
  • Aarden van elektrotechnische producten en systemen
  • Maken van berekeningen
  • Functioneel testen en controleren van de uitgevoerde werkzaamheden
  • Instellen en/of inregelen van parameters behorende bij elektrotechnische producten en systemen
  • Herstellen van storingen en afwijkingen binnen een machine of installatie

Het profiel:

Je hebt een technische opleiding op Mbo-niveau 3/4 Elektrotechniek of Mechatronica afgerond. Uiteraard kun je technische tekeningen lezen en je hebt duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast vind je het ook leuk om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van nieuwe machines en het verbeteren van prototypes. Het werk bevat uiteenlopende componenten en veel deelhandelingen.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf binnen het geschetste profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en brief naar werkenbij@alamo-groupnl.com.

Solliciteer nu!

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Herder Ecochopper

Alamo Group The Netherlands voegt onder het merk Herder een nieuwe machine toe aan haar assortiment om zo bij te dragen aan een duurzamer bermbeheer

Fish Protector

Visvriendelijk maaien met de Herder Fish Protector