Elektrotechnisch Engineer - Giessen

Ben jij een Elektrotechnische topper? Solliciteer dan direct!

Alamo Group The Netherlands Giessen ontwikkelt en bouwt grensverleggende machines voor de merken Conver en Roberine. Wij maken diverse varende, amfibische en rijdende machines. Machines waarmee nu en in de toekomst maximaal mee gepresteerd kan worden. Conver en Roberine zijn merken van de toonaangevende Alamo Group The Netherlands. Tot deze groep behoren merken als Herder en Votex . Alamo Group The Netherlands maakt deel uit van Alamo Group Inc. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren.

De functie:

  • Het ontwerpen van de elektrische systemen voor onze machines en het opstellen van de daarbij behorende schema’s en kabelboomtekeningen.
  • Het opstellen van I/O en materiaallijsten aan de hand van het ontwerp.
  • Bouwen en testen van prototypen machines en kabelbomen.
  • Contactpersoon met betrekking tot uitbestedingen.
  • Jij helpt actief mee om onze producten te verbeteren door jouw praktijkervaring.

Het profiel:

Je hebt een technische opleiding op Mbo-niveau 4 Mechatronica afgerond en een aantal jaren ervaring. Uiteraard kun je elektrische schema’s lezen en je hebt duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ook heb je ervaring met SEE Electrical en ben je bekend met CAN-bus systemen. Daarnaast vind je het ook leuk om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van nieuwe machines en het verbeteren van prototypes. Het werk bevat uiteenlopende componenten en veel deelhandelingen.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf binnen het geschetste profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en brief naar werkenbij@alamo-groupnl.com.

Solliciteer nu

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Webshop voor officiële Merchandise

De officiele Alamo Group The Netherlands Webshop voor Merchandise is nu online mowingshop.com

Voorbewerker/Spuiter - Giessen

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?