Sales Manager Conver - Giessen

Ben jij die gedreven en enthousiaste salesmanager die gepassioneerd is over toekomstgerichte machines en oplossingen?

Alamo Group The Netherlands is gespecialiseerd in weg-, berm-, vegetatie- en watermanagement. Wij ontwikkelen en produceren professionele machines die op een efficiënte en duurzame wijze in water-, weg-, en parkonderhoud voorzien in onze twee productielocaties in Nederland; Giessen en Middelburg. Onder Alamo Group The Netherlands behoren de toonaangevende merken Conver, Herder, Roberine en Votex.

Sales Manager Conver

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je de nationale en internationale marktpositie van Conver naar een hoger niveau tilt? Als salesmanager ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van een ambitieuze verkoop en distributiestrategie. Je bouwt voort op de bestaande sterke relaties met dealers en importeurs en brengt deze naar een nieuw niveau. Je werkt op onze vestiging in Giessen en bent bereid om ongeveer 30% van je tijd in het buitenland te zijn.

Wie zoeken wij:

Jouw ervaring in B2B-verkoop, gecombineerd met je passie voor het geven van machinedemonstraties en het organiseren van beurzen en evenementen, maakt jou onmisbaar voor ons team. Samen met de Marketingafdeling zorg je ervoor dat het merk Conver op een passende en impactvolle manier wordt gepromoot. Bij Conver werken we continu aan innovatie. Onze duurzame, 100% elektrische maaiboot is daar een uitstekend voorbeeld van. Met jouw marktinzicht en kennis van de nieuwste technologieën kun je de engineeringafdeling voorzien van waardevolle ideeën voor productontwikkeling, waardoor we onze positie als koploper in de markt verder kunnen versterken.

Vaardigheden:

  • Je hebt een afgeronde financiële opleiding op HBO niveau;
  • Je hebt een passie voor onze branche en kent de spelers in de markt;
  • Je hebt een aantal jaar ervaring in een internationale sales rol;
  • Je bent oplossings- en klantgericht;
  • Je werkt doelgericht en bent gedreven om targets te behalen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal of professioneel niveau;

Wat bieden wij jou: 

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technisch internationaal bedrijf met aanzienlijke groeimogelijkheden, waar je deel zult uitmaken van een prettig en professioneel Sales team. We hanteren de CAO voor het metaalbewerkingsbedrijf, waardoor je kunt rekenen op eerlijke en marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf binnen het geschetste profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en brief naar werkenbij@alamo-groupnl.com. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Janet van den Dries op +31 (0)118-679500

Solliciteer nu!

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Herder One

De nummer één oplossing voor al uw onderhoud aan bermen en sloten. 

HSEQ Manager - Middelburg

Ben jij de HSEQ Manager die ons beleid voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu naar nieuwe hoogten brengt en voldoet aan alle wettelijke en industriële normen?